Quality Policy

Όραμα της EL SABOR MEXICAN FOODS ABEE είναι:

Η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, που συνοδεύουν ευχάριστα την καθημερινότητα του καταναλωτή, στον χώρο του σνακ και του ψωμιού.

Οι βασικοί άξονες λειτουργίας της εταιρίας, κατά σειρά προτεραιότητας, είναι:

  1. Ασφάλεια προϊόντων και εργαζομένων
  2. Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
  3. Σεβασμός στις υποδομές και τον εξοπλισμό
  4. Παραγωγικότητα

Στην προσπάθεια αυτή η EL SABOR, μέσω του συστήματος διαχείρισης ποιότητας και  ασφάλειας  των προϊόντων, στοχεύει στη διαρκή βελτίωση.

Δέσμευση της διοίκησης είναι:

1. Η συνεχής ποιοτική βελτίωση των προϊόντων, σαν αποτέλεσμα της βελτίωσης της τεχνογνωσίας, των μέσων παραγωγής και των διαδικασιών.

2. Η πιστή εφαρμογή και η συνεχής βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΠΑΤ).

3. Η συνεχής ενημέρωση, παρακολούθηση και εναρμόνιση με τη νομοθεσία σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας καθώς και στις απαιτήσεις των αρμοδίων αρχών και εφαρμοζόμενων προτύπων.

4. Η εναρμόνισή της με τις απαιτήσεις των πελατών με έγκυρη αντιμετώπιση παραπόνων ή ενστάσεων βάσει τεκμηριωμένων διαδικασιών.

5. Η κοινοποίηση, εφαρμογή και τήρηση του ΣΔΠΑΤ σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας.

6. Η επανέγκριση ως προς τη συνεχιζόμενη καταλληλότητα του ΣΔΠΑΤ.

7. Η βελτίωση της επικοινωνίας, του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων τμημάτων και των εργαζομένων, όπως επίσης και με τους προμηθευτές και τους πελάτες.

8. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού πάνω σε θέματα ασφάλειας των τροφίμων.

9. Η προστασία του περιβάλλοντος (ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από τη λειτουργία της) και η αειφορία και στήριξη της περιοχής.

10. Ο διαρκής εκσυγχρονισμός και η αυτοματοποίηση του εξοπλισμού της εγκαταστάσεως.

11. Η τήρηση και η συνεχής βελτίωση των κανόνων ασφαλείας των εργαζομένων στην εγκατάσταση.

12. Η διάθεση όλων των απαραιτήτων πόρων για την πιστή εφαρμογή της πολιτικής ασφάλειας της επιχειρήσεως.

13. Η λήψη μέτρων για τη μείωση κινδύνων απάτης/νοθείας των προϊόντων και κινδύνων από θέματα βιοτρομοκρατίας.

14. Ο σεβασμός και η ίση μεταχείριση των εργαζομένων σε θέματα που δεν αφορούν τη λειτουργία της εταιρίας.

15. Η διαρκής βελτίωση της κουλτούρας των εργαζόμενων, όσον αφορά σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων.

16. Η θέσπιση δεικτών και αντίστοιχων μετρήσιμων στόχων, καθώς και η παροχή όλων των απαιτούμενων πόρων για την επίτευξή τους.

Η Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων εφαρμόζεται, τηρείται και είναι γνωστή σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του εφαρμοζόμενου συστήματος.

Ο Γενικός Διευθυντής
Μαμής Κωνσταντίνος

JOIN OUR MAILING LIST

The latest recipes, news and competitions sent straight to your inbox.