Quality Policy
Όραμα της EL SABOR MEXICAN FOODS ABEE είναι:
Η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, που συνοδεύουν ευχάριστα την καθημερινότητα του καταναλωτή, στον χώρο του σνακ και του ψωμιού.
Οι βασικοί άξονες λειτουργίας της εταιρίας, κατά σειρά προτεραιότητας, είναι:
- Ασφάλεια προϊόντων και εργαζομένων
- Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
- Σεβασμός στις υποδομές και τον εξοπλισμό
- Παραγωγικότητα
Στην προσπάθεια αυτή η EL SABOR, μέσω του συστήματος διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων, στοχεύει στη διαρκή βελτίωση.
Δέσμευση της διοίκησης είναι:
1. Η συνεχής ποιοτική βελτίωση των προϊόντων, σαν αποτέλεσμα της βελτίωσης της τεχνογνωσίας, των μέσων παραγωγής και των διαδικασιών.
2. Η πιστή εφαρμογή και η συνεχής βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΠΑΤ).
3. Η συνεχής ενημέρωση, παρακολούθηση και εναρμόνιση με τη νομοθεσία σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας καθώς και στις απαιτήσεις των αρμοδίων αρχών και εφαρμοζόμενων προτύπων.
4. Η εναρμόνισή της με τις απαιτήσεις των πελατών με έγκυρη αντιμετώπιση παραπόνων ή ενστάσεων βάσει τεκμηριωμένων διαδικασιών.
5. Η κοινοποίηση, εφαρμογή και τήρηση του ΣΔΠΑΤ σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας.
6. Η επανέγκριση ως προς τη συνεχιζόμενη καταλληλότητα του ΣΔΠΑΤ.
7. Η βελτίωση της επικοινωνίας, του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων τμημάτων και των εργαζομένων, όπως επίσης και με τους προμηθευτές και τους πελάτες.
8. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού πάνω σε θέματα ασφάλειας των τροφίμων.
9. Η προστασία του περιβάλλοντος (ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από τη λειτουργία της) και η αειφορία και στήριξη της περιοχής.
10. Ο διαρκής εκσυγχρονισμός και η αυτοματοποίηση του εξοπλισμού της εγκαταστάσεως.
11. Η τήρηση και η συνεχής βελτίωση των κανόνων ασφαλείας των εργαζομένων στην εγκατάσταση.
12. Η διάθεση όλων των απαραιτήτων πόρων για την πιστή εφαρμογή της πολιτικής ασφάλειας της επιχειρήσεως.
13. Η λήψη μέτρων για τη μείωση κινδύνων απάτης/νοθείας των προϊόντων και κινδύνων από θέματα βιοτρομοκρατίας.
14. Ο σεβασμός και η ίση μεταχείριση των εργαζομένων σε θέματα που δεν αφορούν τη λειτουργία της εταιρίας.
15. Η διαρκής βελτίωση της κουλτούρας των εργαζόμενων, όσον αφορά σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων.
16. Η θέσπιση δεικτών και αντίστοιχων μετρήσιμων στόχων, καθώς και η παροχή όλων των απαιτούμενων πόρων για την επίτευξή τους.
Η Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων εφαρμόζεται, τηρείται και είναι γνωστή σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του εφαρμοζόμενου συστήματος.
Ο Γενικός Διευθυντής
Μαμής Κωνσταντίνος