Τορτίγια με ομελέτα και σπαράγγια
- 319
- 20 min
- 1
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1 μεγάλο αυγό
2 ασπράδια
1 κ.σ. γάλα χωρίς λιπαρά
2 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα
⅛ κ.γ. πιπέρι
4 φρέσκα σπαράγγια, ψιλοκομμένα
1 κ.γ. βούτυρο
1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 El Sabor® Wholemeal Big Wraps
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά τα πρώτα πέντε συστατικά μέχρι να αναμειχθούν.
- Τοποθετήστε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι επικαλυμμένο με σπρέι μαγειρέματος σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα σπαράγγια.
- Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για 3-4 λεπτά. Αφαιρέστε από το τηγάνι.
- Στην ίδια κατσαρόλα, ζεσταίνετε το βούτυρο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Ρίχνετε το μείγμα των αυγών. Το μείγμα πρέπει να απλωθεί αμέσως μέχρι τις άκρες.
- Καθώς γίνονται τα αυγά, σπρώξτε τα μαγειρεμένα τμήματα προς το κέντρο, αφήνοντας το άψητο μέρος του μίγματος να ρέει από κάτω.
- Όταν τα αυγά ψηθούν και δεν υπάρχει πλέον υγρό αυγό, σπρώξτε το κρεμμύδι και σπαράγγια στη μία πλευρά. Διπλώστε την ομελέτα στη μέση. Σερβίρετε σε τορτίγια.
Πηγή: tasteofhome.com