Τορτίγια με ομελέτα και σπαράγγια

  • info Icons
  • 319Kcal Icon
  • 20 minTime Icon
  • 1Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    1 μεγάλο αυγό
    2 ασπράδια
    1 κ.σ. γάλα χωρίς λιπαρά
    2 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα
    ⅛ κ.γ. πιπέρι
    4 φρέσκα σπαράγγια, ψιλοκομμένα
    1 κ.γ. βούτυρο
    1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    1 El Sabor® Wholemeal Big Wraps

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά τα πρώτα πέντε συστατικά μέχρι να αναμειχθούν. 
  2. Τοποθετήστε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι επικαλυμμένο με σπρέι μαγειρέματος σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα σπαράγγια.
  3. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για 3-4 λεπτά. Αφαιρέστε από το τηγάνι.
  4. Στην ίδια κατσαρόλα, ζεσταίνετε το βούτυρο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Ρίχνετε το μείγμα των αυγών. Το μείγμα πρέπει να απλωθεί αμέσως μέχρι τις άκρες.
  5. Καθώς γίνονται τα αυγά, σπρώξτε τα μαγειρεμένα τμήματα προς το κέντρο, αφήνοντας το άψητο μέρος του μίγματος να ρέει από κάτω. 
  6. Όταν τα αυγά ψηθούν και δεν υπάρχει πλέον υγρό αυγό, σπρώξτε το κρεμμύδι και σπαράγγια στη μία πλευρά. Διπλώστε την ομελέτα στη μέση. Σερβίρετε σε τορτίγια.

Πηγή: tasteofhome.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.