Cheesecake Tacos
- 20 λεπτά
- 12
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
6-8 μπισκότα τύπου Petite Beurre, 6 μεγάλα El Sabor Big Wraps (φυσική γεύση), Ηλιέλαιο για τηγάνισμα, 230γρ κρεμώδες τυρί (αφού έχει μαλακώσει), 1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμόνι, 1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας, 1 κούπα πηχτή κρέμα γάλακτος ¼ της κούπας άχνη ζάχαρη, Φρέσκα φρούτα ή γλυκό του κουταλιού
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Τοποθετήστε τα Πτι Μπερ σε ένα μπλέντερ και θρυμματίστε μέχρι να γίνουν πούδρα.
- Χρησιμοποιήστε ένα κυκλικό τσέρκι διαμέτρου 9cm και κόψτε 4-5 κύκλους από κάθε El Sabor Wrap.
- Γεμίστε με το ηλιέλαιο το τηγάνι ώστε να μπορούν τα κομμάτια του wrap να βυθιστούν μέσα του. Σιγουρευτείτε ότι το λάδι έχει «κάψει» επαρκώς και δοκιμάστε το με ένα κομμάτι wrap από αυτά που απέμειναν. Αν βγάζει φυσαλίδες την ώρα που το ρίξετε μέσα στο καυτό λάδι σημαίνει ότι είστε έτοιμοι.
- Χρησιμοποιώντας μία μεταλλική μακριά λαβίδα κρατήστε το πρώτο κυκλικό κομμάτι από τα wraps ολόκληρο στο καυτό λάδι για 5 δευτερόλεπτα ή μέχρι να αρχίζει να ροδίζει. Γυρίστε προσεκτικά από τη μισή πλευρά μέχρι να ροδίσει και αντίστοιχα από την άλλη μισή μέχρι να πάρει σχήμα taco.
- Βγάλτε το taco-wrap από το τηγάνι και τινάξτε το extra λάδι από πάνω του. Στη συνέχεια «βαφτίστε» το στην πούδρα από Πτι Μπερ μέχρι να καλυφθεί από όλες του τις πλευρές.
Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα μέχρι να δημιουργήσετε «tacos» από όλα τα κυκλικά wraps με τον ίδιο τρόπο. - Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπήστε με ένα μπλέντερ χειρός το κρεμώδες τυρί, το χυμό λεμόνι και το εκχύλισμα βανίλιας ωσότου ομογενοποιηθούν και γίνουν πηχτή κρέμα.
Προσθέστε την πηχτή κρέμα γάλακτος και ξαναχτυπήστε το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και πάλι. - Προσθέστε την άχνη ζάχαρη και ξαναχτυπήστε το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και πάλι.
- Τοποθετήστε το πηχτό μίγμα σε ένα διαφανές νάιλον (σακούλα αποθήκευσης τροφίμων) που κλείνει από την πάνω πλευρά και βάλτε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 20-30 λεπτά.
- Βγάλτε τη σακούλα με το μίγμα από το ψυγείο και στρίψτε την ώστε να δημιουργήσετε ένα garnie μαγειρικής. Κόψτε την άκρη της σακούλας με ένα ψαλιδάκι ώστε να δημιουργήσετε το ακροφύσιο. Στη συνέχεια γεμίσετε κατά μήκος και καθ’ ύψος τα tacos με το μίγμα.
- Γαρνίρετε με γλυκό του κουταλιού το πάνω ακάλυπτο μέρος του κάθε taco και σερβίρετε.
Πηγή: tiphero.com