Cinnamon Sugar Tortilla Chips
- 34
- 20 min
- 40
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
3/4 κούπας κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.σ. τριμμένη κανέλα
10 El Sabor® Wraps Original
2 κ.σ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190°C. Απλώστε δύο φύλλα ψησίματος στο ταψί. Ανακατέψτε τη ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μικρό μπολ. Τέλος, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο σε ένα άλλο μικρό μπολ. Τοποθετήστε και τα τρία αντικείμενα κοντά σας.
- Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, κάντε δύο τομές στις τορτίγιες, έτσι ώστε κάθε τορτίγια να κόβεται σε ομοιόμορφα κομμάτια.
- Βουτήξτε τις κομμένες τορτίγιες στο βούτυρο και στη συνέχεια βουτήξτε τες στο μείγμα ζάχαρης κανέλας. Τινάξτε τυχόν περίσσεια ζάχαρη και τοποθετήστε το τσιπ στο έτοιμο ταψί. Επαναλάβετε μέχρι όλα τα κομμάτια να είναι έτοιμα για ψήσιμο.
- Ψήνετε τις τορτίγιες για 8-10 λεπτά ή έως ότου οι άκρες αρχίσουν να γίνονται χρυσοκαφέ.
- Αφαιρέστε από το φούρνο και πασπαλίστε με την υπόλοιπη ζάχαρη και κανέλα, εάν θέλετε. Αφήστε τα τσιπ να κρυώσουν τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τα καταναλώσετε.
Πηγή: homemadehooplah.com