Δαχτυλίδι από nachos και μπριζόλα
- 40 min
- 10
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1 μπριζόλα μοσχαρίσια (170γρ)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και σουρωμένα
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. πιπέρι
½ κ.γ. κόκκινο πιπέρι
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ.γ. κύμινο
1 El Sabor® dip Cheddar cheese
3 El Sabor® Sliced Jalapeño
2 σακουλάκια El Sabor® Salted
El Sabor® Sweet and Sour Sauce, για το σερβίρισμα
El Sabor® Guacamole, για το σερβίρισμα
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230˚C.
- Καρυκεύετε την μπριζόλα με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο, κύμινο και κόκκινο πιπέρι, απλώνοντάς τα σε όλη την επιφάνεια του κρέατος.
- Βάλτε λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τοποθετήστε τη μπριζόλα. Ψήστε για 3’ από την κάθε πλευρά.
- Αφήστε τη να κρυώσει για 10’ και έπειτα κόψτε σε μπουκίτσες. Αφήστε στην άκρη.
- Ψεκάστε μια φόρμα για κέικ με σπρέι μαγειρικής και φτιάξτε 3 στρώσεις που θα αποτελούνται από nachos, dip Cheddar cheese, Jalapeños, κρεμμύδι, ντομάτα, φασόλια και μπριζόλα. Από πάνω προσθέστε κι άλλο τυρί.
- Τοποθετήστε στο φούρνο μέχρι να λιώσει, περίπου 10΄.
- Πάρτε έναν δίσκο σερβιρίσματος και τοποθετήστε τον πάνω από την φόρμα και προσεκτικά αναποδογυρίστε το δαχτυλίδι στον δίσκο.
- Σερβίρετε με Sweet and Sour Sauce, Guacamole ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.
Πηγή: tasty.co