Εύκολη σαλάτα με νάτσος

  • info Icons
  • 585Kcal Icon
  • 15 minTime Icon
  • 8Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    ½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
    1/2 κ.γ. αλάτι
    1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι
    1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδου
    6 κ.σ. Sour cream
    3 κ.σ. κόκκινη σάλτσα
    1 σακουλάκι El Sabor® Salted Nacho
    350 γρ τριμμένο τυρί
    1 μαρούλι
    ντοματίνια

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Τοποθετήστε το αλεσμένο βόειο κρέας σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μετρήστε το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου με κουτάλια μέτρησης και μετά προσθέστε τα στο τηγάνι. “Σπάστε” τον κιμά και ανακατέψτε τα όλα μαζί με ένα ξύλινο κουτάλι, μαγειρεύοντας τον κιμά για 5 έως 7 λεπτά μέχρι να μην είναι πλέον ροζ. Βγάλτε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη.
  2. Όσο μαγειρεύεται ο κιμάς, μετρήστε την sour cream και τη σάλτα και ανακατέψτε τα σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους με ένα κουτάλι. Αυτό θα είναι το dressing για τα νάτσος σας. Αφήστε το μπολ στην άκρη.
  3. Βγάλτε μια μεσαίου μεγέθους πιατέλα και βάλτε ένα μόνο στρώμα νάτσος σε αυτό. Μετρήστε 1/3 φλιτζάνι μαγειρεμένο κιμά και απλώστε το ομοιόμορφα πάνω από τα νάτσος. Κάντε το ίδιο με το τριμμένο τυρί, πασπαλίζοντας το σε μία στρώση πάνω από τα νάτσος και τον κιμά.
  4. Τοποθετήστε την πιατέλα στο φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για 30 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε την πιατέλα από το φούρνο μικροκυμάτων και αφήστε την στην άκρη.
  5. Πάρτε το μαρούλι και αφαιρέστε δύο μεγάλα φύλλα. Πλύνετε και στη συνέχεια στεγνώστε τα φύλλα με μια πετσέτα. Σπάστε τα σε μικρά κομμάτια με τα χέρια σας και τοποθετήστε τα σε ένα στρώμα πάνω από τα νάτσος.
  6. Μετρήστε 1/3 φλιτζανιού ντοματίνια και στη συνέχεια πλύνετε και στεγνώστε τα χρησιμοποιώντας μια πετσέτα. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι, κόψτε τα στη μέση και διασκορπίστε τα ομοιόμορφα πάνω από το μαρούλι.
  7. Χρησιμοποιώντας το μαχαίρι, κόψτε το αβοκάντο στη μέση και έπειτα στο πλάι με αποτέλεσμα η κάθε φέτα να είναι από ένα τέταρτο του αβοκάντο. Βγάλτε τα κομμένα κομμάτια με ένα κουτάλι και τοποθετήστε τα στο πιάτο σας.
  8. Περιχύνετε με το κουτάλι το μείγμα σάλτσα / sour cream πάνω από τα νάτσος.

Πηγή: hotpankitchen.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.