Wraps με ψητό σολομό
- 380
- 25 min
- 4
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
450 γρ φιλέτο σολομού
½ κ.γ. αλάτι
¼ κ.γ. πιπέρι
½ κούπα El Sabor® Mild salsa dip
4 El Sabor® Big Wraps Original, ζεστά
1 κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
1 μέτρια ντομάτα, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
½ αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές φέτες
½ κούπα τριμμένο τυρί (προαιρετικά)
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Πασπαλίστε τον σολομό με αλάτι και πιπέρι και τοποθετήστε τον σε μια λαδωμένη σχάρα σε μέτρια φωτιά με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω.
- Ψήστε, έχοντάς τον σκεπασμένο, μέχρι να αρχίσει να ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι, 8-10’.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά.
- Κόψτε τον σολομό σε μπουκίτσες, αφαιρώντας το δέρμα αν το επιθυμείτε. Αναμείξτε απαλά με τη σάλτσα. Σερβίρετε μέσα σε τορτίγιες.
- Τοποθετήστε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.
Πηγή: tasteofhome.com