Grilled Veggie & Humus Wraps
- 356
- 20 λεπτά
- 4
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
4 ροδέλες κρεμμύδι (περίπου 1cm πάχος), 1 κόκκινη πιπεριά καθαρισμένη και κομμένη στα τέσσερα, 1 μεγάλη μελιτζάνα, κομμένη σε φέτες πάχους 1cm, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, ¼ της κούπας μαϊντανός, Μια μύτη (από κουταλάκι) χοντρό αλάτι, 250γρ έτοιμο χούμους, 4 El Sabor® Wraps Ολικής Άλεσης, ½ κούπα τριμμένο τυρί φέτα.
Συνοδευτική σαλάτα με μαρούλι, αβοκάντο, κρεμμύδι, πιπέρι, αλάτι, λάδι και λάιμ
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Προθερμάνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Αλείψτε το κρεμμύδι, την πιπεριά και την μελιτζάνα με 1 κουταλιά λάδι. Προσθέστε το κρεμμύδι και το μαύρο πιπέρι στο τηγάνι. Σοτάρετε για 3 λεπτά έως ότου αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Αφαιρέστε όλα τα υλικά από το τηγάνι. Προσθέστε τη μελιτζάνα και αντίστοιχα σοτάρετε για 3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα. Αφαιρέστε την και αυτή. Στη συνέχεια κόψτε τα λαχανικά σε μεγάλα και ακανόνιστα κομμάτια και ανακατέψτε τα προσθέτοντας 1 κουταλάκι λάδι, τον μαϊντανό και το αλάτι.
- Αλείψτε με ¼ της κούπας την επιφάνεια κάθε wrap αφήνοντας περιθώριο 1 cm περιμετρικά. Χωρίστε σε ίσες μερίδες τα λαχανικά για τα 4 wraps. Σε κάθε wrap προσθέστε 2 κουταλιές τριμμένο τυρί. Τέλος, τυλίξτε τα wraps και κόψτε τα διαγώνια σε 2 κομμάτια και σερβίρετε με τη σαλάτα.
Πηγή: foodnetwork.co.uk