Τοστάδα σε σχήμα καρδιάς
- 50 min
- 6
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1 κονσέρβα φασόλια
½ κ.γ. πολτοποιημένο σκόρδο
¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι
¼ κ.γ. κύμινο
½ κούπα νερό
6 El Sabor® Big Wraps Original
½ κούπα λάδι κανόλα
1 κούπα El Sabor® Mild salsa dip
2 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
1 ¼ κούπας ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
½ κούπα ψιλοκομμένο κόλιανδρο
½ κούπα ψιλοκομμένα πράσινα κρεμμύδια
1 κούπα ψιλοκομμένες ντομάτες
½ κούπα ψιλοκομμένο μαρούλι
1 κούπα El Sabor® Sweet and Sour Sauce
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Σε ένα μετρίου μεγέθους τηγάνι, τοποθετείτε τα φασόλια, το κύμινο, το σκόρδο, το πιπέρι και το νερό. Ανακατεύετε και ψήνετε σε χαμηλή φωτιά.
- Κόβετε την κάθε τορτίγια σε σχήμα καρδιάς. Θερμαίνεται ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε το λάδι. Ψήνεται μέχρι οι τορτίγιες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές (περίπου 3-4’).
- Αφαιρείτε τις τορτίγιες από το λάδι και τις αφήνετε να στεγνώσουν σε ένα πιάτο στο οποίο έχετε τοποθετήσει χαρτοπετσέτες. Επαναλάβετε μέχρι να ψήσετε όλες τις τορτίγιες και αφήστε στην άκρη.
- Απλώνετε τα ζεστά φασόλια πάνω στις τορτίγιες. Έπειτα απλώνετε το ντιπ σάλτσας πάνω από τα φασόλια και προσθέτετε το τυρί, το κόκκινο λάχανο, τις ντομάτες, το κόλιανδρο, τα κρεμμύδια και το μαρούλι.
- Τοποθετείτε την sweet and sour cream σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με το σχήμα που επιθυμείτε. Διακοσμήστε τις τοστάδες όπως σας αρέσει.
- Σερβίρονται ζεστές ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Πηγή: couponclippingcook.com