Italian Chicken Wraps
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1 El Sabor® Big Wraps Original
5-6 φετούλες στήθος κοτόπουλου, μαγειρεμένο
Μια χούφτα ρόκα ή σπανάκι
2 φέτες τυρί προβολόνε
3-4 λεπτές φέτες ντομάτας
10 μαύρες ελιές σε φέτες
Κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες
Ξύδι βαλσάμικο
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Τοποθετήστε την τορτίγια σε μια επίπεδη επιφάνεια. Τοποθετήστε το κοτόπουλο ομοιόμορφα και στη συνέχεια προσθέστε μια χούφτα ρόκα, μετά το τυρί προβολόνε και τη ντομάτα.
- Προσθέστε τις ελιές και το κόκκινο κρεμμύδι και πασπαλίστε ελαφρά με το βαλσάμικο ξύδι.
- Ξεκινώντας από την πλευρά που βρίσκεται κοντά σας εσάς, διπλώστε το τμήμα της τορτίγιας με το κοτόπουλο μέσα του και έπειτα διπλώστε τις εξωτερικές άκρες προς τα μέσα και συνεχίστε να τυλίγετε σφιχτά.
- Κόψτε το wrap στη μέση ή κόψτε το σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια για να τα σερβίρετε σε ροδέλες. Παρασκευάστε τα από την προηγούμενη ημέρα ή διατηρήστε τα στην κατάψυξη για 2-3 μέρες.
Πηγή: foodiecrush.com