Mushroom & Pepper Wraps
- 396
- 30 λεπτά
- 6
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
250gr μανιτάρια baby Portobello, ψιλοκομμένα, 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά καμπάνα, κομμένη, 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά καμπάνα, κομμένη, 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο, Αλάτι & πιπέρι, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 συσκευασία El Sabor® Original , Wraps (8 τμχ), Τυρί cheddar (προαιρετικά)
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200οC. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το σκόρδο με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια απλώστε τα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί μαγειρικής και βάλτε το ταψί στο φούρνο. Ψήστε για περίπου 10 – 20 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
- Ανοίξτε ένα El Sabor® Wrap και τοποθετήστε στο κέντρο 2 φέτες τυρί cheddar (προαιρετικό βήμα)
- Τοποθετήστε στο κέντρο του wrap μία μερίδα ψητών λαχανικών. Διπλώστε και ασφαλίστε τις άκρες ώστε να μη φύγει η γέμιση και διπλώστε το wrap σαν ένα μεγάλο πούρο. Κόψτε στο κέντρο σε 2 κομμάτια.
Πηγή: aggieskitchen.com