Νηστίσιμα “Φορτωμένα” Nachos
- 514
- 45 min
- 4
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1 συσκευασία El Sabor® Big Nacho Lightly Salted (200 γρ.)
4 κ.σ. El Sabor® Picante Sauce
1 κόκκινο κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 κ.γ. πάπρικα
2 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. κόλιανδρο
400 γρ. κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα και ξεπλυμένα (αφού τα έχετε μαγειρέψει)
200 γρ. φρέσκες ντομάτες, χοντροκομμένες
250 γρ. ζωμό λαχανικών
1 αβοκάντο
½ λάιμ, στυμμένο
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ελαιόλαδο για 5 λεπτά.
- Προσθέστε την πιπεριά, την πάπρικα, το κύμινο, τον κόλιανδρο και ψήνετε για ένα λεπτό ακόμα.
- Προσθέστε τα φασόλια, τις ντομάτες και τον ζωμό.
- Καλύψτε το τηγάνι και σιγοβράστε για 20 λεπτά.
- Εντωμεταξύ, ξεφλουδίζετε το αβοκάντο, το ψιλοκόβετε και το πολτοποιείτε.
- Προσθέτετε τον χυμό λάιμ.
- Απλώνετε τα El Sabor® Big Nacho Lightly Salted σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίχνετε την El Sabor® Picante Sauce και ψήνετε για 3-4 λεπτά.
- Προσθέτετε το μείγμα και σερβίρετε αμέσως.
Πηγή: coop.co.uk