Old-School Nachos
- 35 min
- 8
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1 σακουλάκι El Sabor® Salted Nacho
500γρ μοσχαρίσιο κιμά
1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 κούπα El Sabor® Mild salsa dip
2-3 κούπες τριμμένο τσένταρ
Τόπινγκς της επιλογής σας (όπως ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμυδάκι, φρέσκο κόλιανδρο, κρέμα γάλακτος ή κάποια άλλη σάλτσα της επιλογής σας)
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετήστε τα μισά από τα νάτσος σε ένα ταψί ή τηγάνι (που μπαίνει στον φούρνο) και αφήστε στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι μαγειρεύετε τον μοσχαρίσιο κιμά σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει και στραγγίζετε το λίπος.
- Ανακατεύετε τα μαύρα φασόλια και το 1 φλιτζάνι σάλτσα με τον μοσχαρίσιο κιμά. Ρίχνετε το μισό από το μείγμα πάνω στα νάτσος και πασπαλίζετε με το μισό τυρί.
- Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Αφαιρείτε από το φούρνο και προσθέτετε τα υπόλοιπα νάτσος, τον μοσχαρίσιο κιμά και το τυρί. Ψήνετε για ακόμα 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Αν το επιθυμείτε, γαρνίρετε με τα τόπινγκς της επιλογής σας.
Πηγή: bhg.com