Pan Fried Beef Tacos

  • info Icons
  • 822Kcal Icon
  • 35 minTime Icon
  • 6Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    1 κ.σ. ελαιόλαδο
    700γρ μοσχαρίσιο κιμά
    1 κονσέρβα ντομάτες ψιλοκομμένες
    1 κονσέρβα πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
    1 1/2 κ.γ. αλάτι
    1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
    1 κ.γ. κύμινο
    1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
    6 El Sabor® Wraps Original
    3 φλιτζάνια El Sabor® Cheddar dip

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 150°C.
  2. Ξεκινήστε ζεσταίνοντας το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  3. Προσθέτετε τον μοσχαρίσιο κιμά και αφήστε τον να πάρει χρώμα ενώ τον σπάτε με ένα κουτάλι μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως.
  4. Στη συνέχεια προσθέστε τις ντομάτες, τα πιπεριές, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και το σκόρδο. Ανακατέψτε τη γέμιση και μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ.
  5. Σκουπίστε το τηγάνι και ψεκάστε με σπρέι μαγειρέματος.
  6. Τοποθετήστε μια τορτίγια στο τηγάνι και πάνω της προσθέστε 3/4 φλιτζανιού γέμιση και μισό φλιτζάνι τυρί. Αφήστε τη να ψήνεται ανοιχτή για 1 λεπτό, στη συνέχεια διπλώστε και πιέστε προς τα κάτω το taco με μια σπάτουλα ώστε να κλείσει.
  7. Ψήστε για άλλα 2 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε από την άλλη πλευρά για άλλα 2 λεπτά.
  8. Τοποθετήστε στο φούρνο για να τα κρατήσετε ζεστά και επαναλάβετε με τις υπόλοιπες τορτίγιες.

Πηγή: foodfanatic.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.