Pan Fried Beef Tacos
- 822
- 35 min
- 6
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1 κ.σ. ελαιόλαδο
700γρ μοσχαρίσιο κιμά
1 κονσέρβα ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κονσέρβα πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1 κ.γ. κύμινο
1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
6 El Sabor® Wraps Original
3 φλιτζάνια El Sabor® Cheddar dip
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 150°C.
- Ξεκινήστε ζεσταίνοντας το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτετε τον μοσχαρίσιο κιμά και αφήστε τον να πάρει χρώμα ενώ τον σπάτε με ένα κουτάλι μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως.
- Στη συνέχεια προσθέστε τις ντομάτες, τα πιπεριές, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και το σκόρδο. Ανακατέψτε τη γέμιση και μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Σκουπίστε το τηγάνι και ψεκάστε με σπρέι μαγειρέματος.
- Τοποθετήστε μια τορτίγια στο τηγάνι και πάνω της προσθέστε 3/4 φλιτζανιού γέμιση και μισό φλιτζάνι τυρί. Αφήστε τη να ψήνεται ανοιχτή για 1 λεπτό, στη συνέχεια διπλώστε και πιέστε προς τα κάτω το taco με μια σπάτουλα ώστε να κλείσει.
- Ψήστε για άλλα 2 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε από την άλλη πλευρά για άλλα 2 λεπτά.
- Τοποθετήστε στο φούρνο για να τα κρατήσετε ζεστά και επαναλάβετε με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
Πηγή: foodfanatic.com