Σαλάτα με πράσινα φασολάκια και Jalapeños
- 15 min
- 4
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
½ κούπα El Sabor® Sliced Jalapeño
450 γρ πράσινα φασόλια
1 ½ κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. αλάτι
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. λευκό ξύδι
2 κ.σ. χυμό λάιμ
½ κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 αβοκάντο, καθαρισμένο
2 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Τοποθετήστε στη φωτιά ένα μικρό κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό.
- Προσθέστε τα φασολάκια (καθαρισμένα και κομμένα στη μέση) και αφήστε να σιγοβράσουν μέχρι να γίνουν τραγανά αλλά να παραμείνουν τρυφερά (περίπου 4-6 λεπτά).
- Βάλτε τα φασολάκια κάτω από κρύο νερό για να κρυώσουν και αφήστε να στεγνώσουν εντελώς. Τοποθετήστε τα σε μια σαλατιέρα.
- Αναμείξτε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο, τον χυμό λάιμ, το ξύδι, τα jalapeños, τη ρίγανη, τον μαϊντανό και το αλάτι και προσθέστε τα φασολάκια.
- Κόψτε το αβοκάντο και αναμείξτε το απαλά με τα φασολάκια στη σαλατιέρα.
- Σερβίρετε τη σαλάτα γαρνιρισμένη με κύβους ντομάτας.
Πηγή: haveanotherbite.com