Spicy Tuna Wraps
- 510
- 15 λεπτά
- 4
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
2 συσκευασίες τόνου light (150gr η καθεμία), στραγγισμένες, 1/3 κούπας μαγιονέζα light, 1 κουταλιά της σούπας El Sabor® Sweet & Sour Sauce (μπορείτε να προσθέσετε chilli πιπεριά για να γίνει πικάντικη), 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, 2 κούπες καφέ ρύζι μαγειρεμένο (αφού έχει κρυώσει), 2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού, 4 El Sabor® Wraps Ολικής Άλεσης, 3 κούπες φύλλα νεροκάρδαμου, 1 αβοκάντο κομμένο σε 16 λωρίδες, 1 μικρό καρότο κομμένο σε παραλληλόγραμμα, Sauce Σόγιας (soy sauce) – προαιρετικά
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Τοποθετήστε και ανακατέψτε σε ένα μεσαίο μπολ τον τόνο, την μαγιονέζα, την σως με το τσίλι και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Τοποθετήστε και ανακατέψτε σε ένα μικρό μπολ το ρύζι και το ξύδι.
- Απλώστε το ¼ του μίγματος του τόνου σε ένα wrap. Προσθέστε ½ κούπα ρύζι, ¾ της κούπας φύλλα νεροκάρδαμου, 4 φέτες αβοκάντο, και ¼ από το σύνολο των καρότων. Τυλίξτε και κόψτε το wrap σε τέταρτα. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με τα εναπομείναντα υλικά και wraps. Σερβίρετε με την σώς από σόγια.
Πηγή: eatingwell.com