Super Nachos
- 790
- 45 λεπτά
- 4
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
½ κιλό βοδινό κιμά, 1 πακέτο El Sabor Taco Spice Mix, ¾ της κούπας νερό, 5 πακέτα El Sabor Nacho Chips Chili, 1 κούπα τριμμένο τυρί Cheddar, 450γρ. Τηγανισμένα φασόλια (μπορείτε να τα βρείτε σε κονσέρβα στο super market), 1 κούπα El Sabor Picante Sauce, 1 κούπα ξινή κρέμα (sour sauce), 1 κονσέρβα ελιές (χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες), 4 λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 1 κονσέρβα κομμένες πιπεριές jalapeno
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Μαγειρέψτε και ανακατέψτε τον κιμά σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιά μέχρι το κρέας να ροδίσει και να γίνει σβόλους (5-10 λεπτά). Αφαιρέστε το περιττό λίπος. Προσθέστε και ανακατέψτε το taco seasoning mix και το νερό και ζεστάνετε το μείγμα μέχρι να χυλώσει (8-10 λεπτά).
- Τοποθετήστε τη σχάρα του φούρνου 15εκ. μακριά από τις άνω αντιστάσεις και προθερμάνετε τον φούρνο στο γκριλ. Επίσης, τοποθετήστε σε ένα μεγάλο ταψί αλουμινόχαρτο και καλύψτε το.
- Απλώστε τα nachos στο ταψί. Πασπαλίστε με το cheddar και βάλτε φωλιές – φωλίες τα τηγανητά φασόλια και τον κιμά.
- Γκριλάρετε το φαγητό μέχρι να λιώσει το τυρί (3-5 λεπτά – προσοχή μην καεί)
- Πασπαλίστε με τη El Picante σάλτσα, την ξινή κρέμα, τις ελιές, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές jalapenos και σερβίρετε.
Πηγή: allrecipes.co.uk