Taco Burgers
- 55 λεπτά
- 8
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο, 100 γραμμ. El Sabor nacho chips θρυμματισμένα στο μούλτι, 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα στο μούλτι, αλάτι, πιπέρι, 8 ψωμάκια για μπέργκερ, φύλλα μαρουλιού, φέτες ντομάτας, sour cream και El Sabor Mild salsa dip
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, τα nachos, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
- Πλάθουμε 8 μεγάλα μπιφτέκια.
- Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνουμε τα μπιφτέκια για 10’ από κάθε πλευρά.
- Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και αλείφουμε τα μισά με El Sabor Mild salsa dip. Κατόπιν τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού, τις φέτες ντομάτας, τα μπιφτέκια και 1 κουταλιά sour cream.
- Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα ψωμάκια και σερβίρουμε.