Πίτα από Τορτίγια
- 356
- 30 min
- 4
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
200 γρ άπαχο μοσχαρίσιο κρέας
½ κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
½ κ.γ. κύμινο
1 κούπα ψιλοκομμένες ντομάτες
¾ κούπας τυρί ρικότα
¼ κούπας τριμμένη μοτσαρέλα
3 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο
4 El Sabor® Wholemeal Big Wraps
½ κούπας τυρί τσένταρ, ψιλοκομμένο
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα μεγάλο ταψί, ψήνετε το κρέας μαζί με τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα, 4-6’.
- Προσθέτετε τα μπαχαρικά και τις ντομάτες. Αφήστε να σιγοψηθούν και αφαιρέστε από τον φούρνο.Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το τυρί ρικότα, την μοτσαρέλα και 2 κ.σ. κόλιανδρο.
- Τοποθετήστε μια τορτίγια σε ένα στρογγυλό ταψί και ψεκάστε με σπρέι μαγειρικής. Απλώστε το μισό από το μείγμα του κρέατος, τοποθετήστε από πάνω άλλη μια τορτίγια,απλώστε το μείγμα τυριών, άλλη μια τορτίγια και το υπόλοιπο μείγμα του κρέατος.
- Από πάνω τοποθετήστε την τελευταία τορτίγια και πασπαλίστε με το τσένταρ και το υπόλοιπο κόλιανδρο.
- Ψήστε μέχρι να πάρει χρώμα, περίπου 15-20’.
Πηγή: tasteofhome.com